måndag 23 november 2009

Gnaget

För oss djurgårdare som lite gillar AIK:s motgångar så kan det blivande KHL-äventyret bli något som skänker livet en extra krydda. Förutom de förmodade sportsliga motgångarna mot överlägset ryskt motstånd så ska det också bli hysteriskt kul att följa AIK:s publiksiffror.Nuläget är alltså sådant att AIK:s publiksnitt är 2013 åskådare. Senast laget var i Elitserien var publiksnittet 4196 åskådare.

I KHL spelas hemma- och bortamatcher i klump, fyra hemmamatcher på en vecka är mer regel än undantag. Någon som törs gissa på hur många AIK:are som dyker upp för att se Sibir Novosibirsk på måndag, Barys Astana på onsdag, Severstal Tjerepovets på fredag och Torpedo Nizjnij Novgorod på söndag?

Den som kommer närmast vinner en DIF-souvenir!!!

2 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Hei Nisse, og takk for en fantastisk fest i helga. Vi koste oss hele kvelden, og nöt den gode stemningen. Jeg tipper et snitt på 643 på AIK matchene, men det er bare om de narkomane slipper inn.... Vi sjunger for Djurgården vårt lag!
mvh

Anders

Nisse Scherman sa...

Det är alltid lika trevligt med internationella gäster. Festen blev ungefär som jag hade planerat, och jag var väldigt nöjd eftersom det verkade som mina gäster trivdes. Tack så mycket...och hälsa till Leah och Anna-Maria!!!

Veckans Tio i Topplåt 1133

Big Dee Irwin & Little Eva: Swinging On A Star In på listan 1 februari 1964 Låg kvar i 6 veckor, Högsta placering: 2