lördag 8 maj 2010

Morgon med DN och Melodikryss

Sådan är rutinen en vanlig lördagsmorgon. Frukost med kaffe, juice, fil, müsli, mackor med t ex leverpastej & saltgurka samt ost & rädisor. Dagens Nyheter och Melodikryss.

Dagens Melodikryss var lite blandat där man bland annat sökte efter kompositören till många av Edvard Perssons låtar. Svaret var den numer ganska okände Alvar Kraft. Krysset brukar annars oftast vara ganska lätt, man kan redan innan låten spelas lista ut svaret i många fall.

Eldeman gratulerar kryssvinnare

Och mitt i Krysset är det alltid nyheter på radion. En av dagens: Tusentals ungdomar köade utanför Kulturhuset i Stockholm för att komma in och få göra audition till TV-programmet Idol. Vart är världen på väg???

Jag hittade många små lustigheter från sporten i DN idag:

* TV4-journalisten Patrick Ekwall twittrar om en antifotbollskrönika som Fredrik Strage skrivit: "Det är alltid kreddigt att säga att man är ointresserad av sport. Men man betraktas som idiot om man inte vet nåt om musik eller litteratur."



Ekwall & Zlatan

Kommentar från bloggen: Men snälla Patrick, det är inte därför du betraktas som en idiot!!!

* Ishockeyns förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson har skiljt sig p g a att heltidsengagemanget ledde till skilsmässa. Han får frågan om han ångrar sig? "Det går inte att ångra det som har hänt."


Bengt-Åke

Kommentar från bloggen: Ska man ångra det som inte hänt?

* Johan Croneman skriver om att AIK's målvakt Tomi Maanoja hängts ut i media av sina lagkamrater. "Dulee Johnson babblade på att man inte får spela som en femåring. Får man uppträda som en? AIK har släppt in 14 mål, lika många som sju allsvenska kollegor. Ni har gjort sex mål, Dulee, var finns problemet nu? Har Tomi Maanoja gjort för få pytsar framåt?

Croneman

Kommentar från bloggen: Jag är glad att jag är djurgårdare så att man slipper skämmas!!!

Inga kommentarer:

Malin Persson Giolito: Motiv - Bokomdöme

  Motiv Av Malin Persson Giolito Wahlström & Widstrand 2024 ISBN 9789146241591, Inbunden, 316 sidor Efter den monumentala succén med Stö...